Miere Eco Pura

Produse eco

Consumatorii din ziua de azi, sunt tot mai preocupaţi de calitatea produselor pe care le consumă.

Consumatorii din ziua de azi, sunt tot mai preocupaţi de calitatea produselor pe care le consumă. Faptul că un produs este natural 100%, nu înseamnă că este şi ecologic. Un produs natural înseamnă că nu a suferit nici un fel de procese care să-i modifice conţinutul şi calităţile, dar aceasta nu atestă faptul că a fost obţinut în condiţii conforme cu legislaţia referitoare la produsele ecologice.
Stupina noastră este situată într-o zona muntoasă şi anume în satul Bărbosu din judeţul Caraş-Severin. Am ales această zonă ca să ne ferim hărnicuţele noastre albine de poluare. Dacă am început cu dreptul când vine vorba de localizare, nu ne-am culcat pe-o ureche că e de ajuns. Noi le punem la dispoziţie albinelor o gamă largă de flori în perioada când sunt active, iar pe timp de iarnă ne asigurăm că au hrana necerasă pentru a putea trece de sezonul rece. Recoltarea mierii se face de către oameni specializaţi în acest domeniu, totul fiind supravegheat atent.

O dată terminant procesul de recoltare, mierea ajunge în laboratorul nostru, unde ne ocupăm cu grijă de fiecare produs în parte. Când vine vorba de combinaţiile noastre, totul se face manual, cu multă dragoste şi răbdare.

În momentul în care am început aceast proiect, ne-am propus să producem cea mai bună miere, atât din punct de vedere calitativ cât şi al felului în care ne ocupăm de ea. Când vine vorba de miere, tratăm totul cu seriozitate şi facem acest lucru atât pentru noi ca producători, căt şi pentru voi, dragii noştri consumatori.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.