Miere Eco Pura

Sanatate

Traim intr-o lume a poluarii, stresului si agitatiei.

Traim intr-o lume a poluarii, stresului si agitatiei. Toate acestea isi pun amprenta asupra organismului si sanatatii noastre. Omul, in tot haosul creat in viata sa, uita sa mai dea prioritate lucrurilor cu adevarat importante. Lucram ore intregi, ne odihnim tot mai putin si alergam pana la epuizare. Acesti factori, plus multi altii ne afecteaza in mod direct, iar constientizarea acestui fapt vine destul de tarziu, cand ne-am dat seama ca ne-am imbolnavit sau imunitatea este la pamant. Tocmai de aceea trebuie sa avem grija sa avem o viata cat mai echilibrata si un meniu cat mai sanatos. Ideal ar fi introducerea in meniul zilnic al alimentelor sanatoase, fara coloranti, conservanti sau alti aditivi alimentari. Unul dintre aceste alimente pe care il recomandam cu cea mai mare placere este mierea. Si nu numai. La fel de sanatoase sunt toate produsele din stup. Propolisul, polenul, ceara, fagurele sau capaceala sunt doar cateva dintre “minunile”produse de albine. Aceastea pot fi considerate un desert si un medicament in acelasi timp.
Mierea este cunoscuta inca din antichitate pentru proprietatile curative asupra organismului si beneficiile aduse asupra frumusetii. In orice colt al lumii, mierea este un aliment foarte important. Este folosita in multe domenii si are multe utilizari (masti faciale, balsam pentru par, masaj, bai, ca desert sau ca medicament).

Studiile descopera din ce in ce mai multe efecte benefice ale produselor apicole. De exemplu, s-a dovedit ca propolisul este cel mai puternic antiinfectios cunoscut, avand mult avans in fata medicamentelor sintetice, deoarece propolisul este singurul la care virusii nu devin imuni dupa mai multe administrari.

Mierea are un efect antiinflamator, antibiotic natural, antibacterian, anti-oxidant, este energizant si nutritiv. Lupta impotriva osteoporozei, previne alergiile sezoniere, ajuta in tratarea racelilor, tuselor, durerilor in gat, trateaza astmul bronsic, lupta impotriva cancerului, creste performanta sportiva si intareste sistemul imunitar.

Mierea, dupa cum am spus, este cunoscuta inca de secole pentru beneficiile aduse organismului si de aceea este recomandata cu mare drag atat de specialisti, cat si de noi.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.